Повик за избор на консултанти

Барање за избор на асистент

Барање за избор на преведувач од англиски на македоски јазик и од македонски на англиски јазик

Барање за избор на Специјалист за мониторинг и евалуација

Барање за избор на финансов администратор

Барање за избор на тим лидер за изработка на испитни програми и каталози

Барање за избор на тим лидер за изработка на методологија за испитните комисии

Барање за избор на тим лидер за методологија за изработка на испитни програми и каталози

Голем конкурс за вработување во ВАН ХООЛ Македонија!

ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во ТИРЗ – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, вработува на повеќе позиции:

 

→ ЗАВАРУВАЧИ И БРАВАРИ

→ АВТОЛАКИРАЧИ И ПРИПРЕМАЧИ – ФАРБАРА

→ АВТОЛИМАРИ/МОНТЕРИ

→ ЕЛЕКТРИЧАРИ И ЕЛЕКТРО ТЕХНИЧАРИ

→ ИНСТАЛАТЕРИ

→ МЕХАНИЧАРИ

→ МОНТЕРИ И ТЕХНИЧАРИ ЗА ГРЕЕЊЕ, ЛАДЕЊЕ И КЛИМАТИЗАЦИЈА

→ СТОЛАРИ

 

Придружете се на тимот на ВАН ХООЛ Македонија затоа што ние нудиме:

📌 Нето плати од 30.600 до 42.000 денари во зависност од работното место и искуство плус минат труд

📌 Регрес за годишен одмор од 23.100 денари

📌 Обезбедени храна и превоз од Скопје, Куманово, Велес, Тетово, Св. Николе, Штип, Кочани

 

Аплицирајте на www.vanhool.mk во делот на отворени работни места или за повеќе информации контактирајте не на бројот 070 333 299.

Ве очекуваме!

Студиска посета во Хрватска за проектот Еразмус+“Заедничко менторство: Подобра соработка за подобро стручно образование и обука

Како дел од проектот Еразмус+ ”Заедничко менторство: Подобра соработка за подобро стручно образование и обука” беше одржана студиска посета и прв состанок на партнерите.

ПРЕВЗЕМЕТЕ (ПРЕГЛЕДАЈТЕ)  ГО ДОКУМЕНТОТ ВО ЦЕЛОСТ

Посета на 8-мо мартовскиот базар во ГТЦ од страна на високи претставници од УСАИД

Во рамките на 8-мо мартовскиот базар на креативни занаети, кој се одржува во Градскиот трговски центар, беше реализирана посета на базарот од страна на Ненси Годфреј (Програмски Директор на УСАИД) и Едвард Гонзалез (Директор на канцеларијата за општ развој на УСАИД) кои меѓудругото остварија и поединечни средби со учесниците.

8-мо мартовски базар во Рамстор

Отворен и 8-мо мартовскиот Базар во ТЦ Рамстор во организација на Занаетчиска комора Скопје од 6-ти до 8-ми март 2019 година. Ги покануваме сите заинтересирани да го посетат базарот и да купат подарок за празникот на жената.

8-мо мартовскиот базар во ГТЦ

На 04 март 2019 година започна 8-мо мартовскиот базар по повод Денот на жената во Градски Трговски центар во организација на Занаетчиска комора Скопје , Здружение на сопственици на деловен простор во ГТЦ и Проект на УСАИД за инклузија и иновативност во микрофинансирањето.

Обука за практичен дел од мајсторскиот испит

На 17 февруари 2019 година започна обуката за практичен дел од мајсторскиот испит со обучувач Горан Ставревски-мајстор фризер во рамките на Проектот Зголемување на капацитетите за вработување во занаетчискиот сектор финансиран од Проект на УСАИД за развој на деловниот екосистем.