БАЗАРИ И САЕМИ

Во рамките на 8-мо мартовскиот базар на креативни занаети, кој се одржува во Градскиот трговски центар, беше реализирана посета на ...
ПОВЕЌЕ
Отворен и 8-мо мартовскиот Базар во ТЦ Рамстор во организација на Занаетчиска комора Скопје од 6-ти до 8-ми март 2019 ...
ПОВЕЌЕ
На 04 март 2019 година започна 8-мо мартовскиот базар по повод Денот на жената во Градски Трговски центар во организација ...
ПОВЕЌЕ
По повод новогодишните и Божиќните празници, во организација на Занаетчиска комора Скопје, се одржаа два новогодишни базари и тоа во ...
ПОВЕЌЕ
Занаетчиската комора Скопје во соработка со Скопје Сити Мол, најавуваат настан кој треба да потсети дека треба да се негува ...
ПОВЕЌЕ
Ве известуваме дека од 29.03–01.04.2018 година во Истанбул  ќе се одржи  интернационален саем за житна индустрија. АДОНИС ГРУП  во соработка ...
ПОВЕЌЕ
Новогодишнен Базар во Градски Трговски Центар 2018 во организација на Занаетчиска комора Скопје и Здружение на стопанственици на деловен простор во ...
ПОВЕЌЕ
Почитувани Ве покануваме на Новогодишниот Базар во Рамстор од 20-24 декември 2017 година во организација на Занаетчиска комора Скопје и ...
ПОВЕЌЕ
Настан:ДЕНОВИ НА ФИЛИГРАНСТВО Место и датум:Скопје Сити Мол ,06-08 мај 2016 Занаетчиската комора Скопје во соработка со Скопје Сити Мол ...
ПОВЕЌЕ
Врз основа на Програмата за финансирање на проекти за развој на занаетчиство, угостителство и трговија на Град Скопје за 2017 ...
ПОВЕЌЕ