ФОТОГРАФ БИМБО

Контакт

Фото студио Бимбо
Скопје 02/3110-640
Адреса: ГТЦ приземје лок. 6
Facebook:Фото студио Бимбо

ОПИС НА КОМПАНИЈАТА

Нашата цел е на едно место да најдете се што ви е потребно за организирање на вашата венчавка и свадба, нивното планирање да биде задоволство во кое ќе уживате со партнерот, без стрес и притисок дека нешто можеби сте пропуштиле. Истовремено преку бројните идеи, кои ги ви ги презентираме низ фотографиите направени од најдобрите венчавки, сакаме да ве потсетиме дека уникатноста на една свадба не зависи само од буџетот, туку многу повеќе од идеите!