Публикации

 

ЗОШТО ДА СТАНАМ ЗАНАЕТЧИЈА


ОБРАЗОВЕН ЦЕНТАР


СТАНДАРДИ ЗА КОНКУРЕНТНОСТ

 


THE POWER OF DESIGN AND CRAFT МОЌТА НА ДИЗАЈНОТ И ЗАНАЕТОТ
рачно плетење – artistic craftsmanship – везење


CRAFTS CREATIONS


ЗОШТО ДА СТАНАМ ЧЛЕН НА ЗАНАЕТЧИСКА КОМОРА ?