8-мо мартовски базар во Рамстор

Отворен и 8-мо мартовскиот Базар во ТЦ Рамстор во организација на Занаетчиска комора Скопје од 6-ти до 8-ми март 2019 година. Ги покануваме сите заинтересирани да го посетат базарот и да купат подарок за празникот на жената.