8-мо мартовскиот базар во ГТЦ

На 04 март 2019 година започна 8-мо мартовскиот базар по повод Денот на жената во Градски Трговски центар во организација на Занаетчиска комора Скопје , Здружение на сопственици на деловен простор во ГТЦ и Проект на УСАИД за инклузија и иновативност во микрофинансирањето.