Повик за чираци

Повикот за чираштво е повторно отворен во рамките на Проектот на УСАИД за развој на деловниот екосистем.
Фризери, козметичари, автомеханичари, пекари и други занаети доколку имате кандидати за чираци и сакате да дознаете каква подршка обезбедуваме јавете се во Занаетчиска комора Скопје на следните телефони: 078312-134, 078 312 – 141