Новогодишни базари

По повод новогодишните и Божиќните празници, во организација на Занаетчиска комора Скопје, се одржаа два новогодишни базари и тоа во Градски Трговски Центар (од 25 до 31 декември 2018) и Трговски центар РАМСТОР (од 20-24 декември).